Tennisvereniging TOP

Tennisvereniging TOP is een unieke vereniging in de groeiende wijk Oostpolder, direct aan de A15 en de N3, de verbindingsweg tussen Papendrecht en Dordrecht. Het park is goed bereikbaar, zowel met de (brom)fiets, auto als met openbaar vervoer. 

Het park telt 3 gravel prestige buitenbanen, 5 smashcourt buitenbanen en 6 hardcourt binnenbanen, waardoor we veel speelcapaciteit hebben. We hebben de beschikking over een groot terras omringd door mooie tuinen en veel groen, waar het heerlijk toeven is. Daarnaast heeft TOP een professionele horeca dus als lid van TOP hoef je geen bardiensten te draaien of af te kopen!

Natuurlijk zijn wij wel heel blij met leden die hun steentje bij willen dragen daarom ontvangen onze vrijwilligers voor hun hulp een leuke bijdrage die in de horeca besteed kan worden. 

TOP kent bijna 600 leden waarvan bijna 100 jeugdleden en is een gezellige vereniging waar op elk niveau getennist kan worden en er voor iedereen wel plaats is. ’s Zomers is het gezellig druk en worden veel activiteiten georganiseerd. Ook in de winter staan we niet stil en is er van alles te doen. In het voorjaar spelen maar liefst 240 leden mee met de voorjaarscompetitie, waardoor de weekenden van april tot en met begin juni uitermate gezellig zijn. Ook voor de jeugd wordt er veel ondernomen. Zo organiseert de jeugdcommissie het gehele jaar door diverse jeugdactiviteiten en werkt Tennisvereniging TOP i.s.m. tennisschool At Vantage met het speciale TennisKids programma waar kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs leren tennissen. Kortom, Tennisvereniging TOP biedt voor iedereen mogelijkheden om gezellig een balletje te slaan!        

Tenniscentrum Oostpolder Papendrecht

Frans Seltenrijch

Parkweg 5    
3356 LM Papendrecht

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT