Eteha bv - Slangtechniek

Eteha Slangtechniek is uw specialist voor “flexibele oplossingen”
Eteha Slangtechniek heeft zich sinds 1980 ontwikkeld van een klein familiebedrijf tot een middelgroot nationaal en internationaal totaalleverancier met klantgerichten oplossingen. Als een innovatief technisch productie-handelsbedrijf in het hart van de Drechtsteden weten wij wat er nodig is om een betrouwbare partner te zijn. Wij onderscheiden ons door deskundigheid, efficiency en korte communicatielijnen. Wij staan klaar om snel te reageren op uw vraag en kunnen met onze specialisten zorgen dat uw opdracht op tijd klaar is om te worden geleverd.

Eteha Slangtechniek is uw specialist voor hydraulische en industriële slangen, pompen, monitoren, afsluiters, afdichtingen, brandweer materialen, slanghaspels en compensatoren. Wij leveren een compleet programma hoogwaardige componenten in de markten: olie & gas, petrochemie, industrie, maritiem en offshore.
Als partner voor uw projecten staat ons verkoopteam klaar om u te voorzien van advies op maat, informatie over producten, de kwaliteit en service die wij kunnen leveren. Andere diensten die wij leveren zijn: het testen, inmeten en/of repareren van producten, advies op locatie, certificering en assembleren. 

Eteha volgt de wet- en regelgeving en laatste ontwikkelingen om snel te kunnen reageren op komende veranderingen. Met een “no-nonsens” mentaliteit en korte communicatielijnen houden we het contact persoonlijk.

Eteha bv - Slangtechniek

Rogier Hessing & Jacco Hessing

Ketelweg 89
3356 LD Papendrecht (

088 - 66 55 800       
eteha@eteha.nl
www.eteha.nl

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT