Sonneveld Group    

Gemak voor de bakker
Als bakkerij ondernemer ben je continu op zoek naar mogelijkheden om je bakkerij toekomstbestendig te maken. We helpen je daar graag bij. Door onze jarenlange ervaring en ons internationale netwerk beschikken wij over veel kennis en expertise op het gebied van bakkerijproducten en -processen. Die kennis en expertise delen we graag om jouw bedrijf sterker te maken. Onder andere door het bieden van vaktechnische ondersteuning direct aan de lijn. En door het ontwikkelen van waardevolle innovaties en inspirerende productconcepten. Direct toegepast op jouw eigen onderneming.

Jouw dagelijkse uitdagingen op het gebied van processen, grondstoffen, eindproducten en klantbehoeften zijn voor ons bekend terrein. We verplaatsen ons volledig in jouw situatie, voeren gesprekken en kennen de markt. Samen werken we aan de juiste oplossing voor jou.

Samen naar een 9+, dat is waar jij en wij gelukkig van worden. Een 9+ op verschillende bedrijfsfacetten. Zo kun jij jouw klanten blijven verleiden en verrassen met gezonde en smakelijke producten. Vanuit ons bakkerijspecialisme pakken wij onze rol om jou nog groter en sterker te maken! Vanuit vertrouwen en ambitie bouwen wij graag mee aan jouw succes. Want met gezamenlijk succes bouwen we aan een duurzame business.

Sonneveld Group    

Peter Verhagen

Postbus 42     
3350 AA Papendrecht

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT