Nieuws

We houden je graag op de hoogte

Het laatste nieuws

Impuls voor Papendrechtse ondernemers

9 september 2021

De afgelopen periode hebben veel lokale ondernemers het zwaar gehad. Ondernemers werden geconfronteerd met een sterk gedaalde omzet of werden zelfs gedwongen hun onderneming (tijdelijk) te sluiten. Nu de beperkende maatregelen van de Coronacrisis stapsgewijs worden afgebouwd, kijkt Papendrecht vooruit. 

Uitnodiging 16 septmeber INSPIREREN INFORMEREN NETWERKEN

2 september 2021

De coronacrisis heeft invloed op de arbeidsmarkt. Er zullen banen verdwijnen, verschuiven én er zal nieuw werk ontstaan. De afgelopen maanden noodzaken tot analyse. Het afwegen van bestaande praktijken, het bepalen van geleerde lessen en het uitstippelen van jouw organisatie in de toekomst.

SAVE THE DATE.. 4 november 2021: Werkgeversbijeenkomst

30 juni 2021

Deze bijeenkomst staat in het teken van elkaar inspireren en verbinden. Daarnaast reiken we ook weer de Social Impact Awards uit. De award voor dé sociaal ondernemers in de regio. We laten u graag zien hoe sociale impact succesvol kan worden gecombineerd met economische impact. U komt toch ook?!

Letselschade.com en branchegenoot Ottenschot Letselschade gaan samen.

30 juni 2021

Letselschade.com uit Papendrecht en Ottenschot Letselschade uit Almelo gaan samenwerken en bundelen zodoende 55 jaar letselschade expertise. De samenwerking komt voort uit het feit dat Letselschade.com onlangs een meerderheidsbelang heeft genomen in Ottenschot.

Werkzaamheden Drechtsteden zomerperiode 2021

Uitnodiging webinar 7 of 10 juni 2021

Rijkswaterstaat werkt sinds de zomer van 2020 aan het groot onderhoud N3. Voor een betere bereikbaarheid van de regio werkt Rijkswaterstaat ook aan de verbreding van de A15 tussen Papendrecht – Sliedrecht en de nieuwe aansluiting A15/N3/N214.

Overname Eco Toilet door Dixi Holding

16 april 2021

DIXI Sanitary Services is de Europese marktleider in toiletverhuur. Met deze overname willen we ook onze kwaliteit, dekking en positie in Nederland vergroten. ECO Toilet was voor ons een logische keuze vanwege hun sterke operatie en kwaliteit van dienstverlening.

Ondernemersklankbord helpt het MKB

Jij onderneemt, wij begeleiden

Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Dit kan advies zijn aan starters, of begeleiding van ondernemers die willen groeien, innoveren, reorganiseren of overdragen.

ERVARINGEN MET CYBERINCIDENTEN EN CYBERSECURITY

31 maart 2021

Werkt u bij een bedrijf met 1 tot 250 medewerkers? Bent u op de hoogte van de online activiteiten die binnen uw bedrijf plaatsvinden en weet u welke cybersecurity maatregelen zijn genomen binnen uw bedrijf? Dan heb ik uw hulp hard nodig!

CORONA SNELTESTSTRAAT

31 maart 2021

De corona sneltest straat, die sinds september op de Veerweg stond, is met inzet van OVP, gemeente Papendrecht, Papendrecht Verrast in Business en LENGG verhuisd naar de leegstaande school aan de Douwes Dekkerlaan.

Gratis cybercrime talkshow voor ondernemers met Kees van de Spek 

1 april 2021

Cybercrime is een toenemend probleem. De aangiften zijn in 2020 meer dan verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor. Meld je aan op: www.bit.ly/talkshowcybercrime

The Great Disconnect

11 maart 2021

Je bent van harte welkom in de online bioscoop. Meld je aan via de knop "inschrijven" op deze pagina, dan ontvang je enkele dagen voor 11 maart een persoonlijke link.

Aanpak Covid-19 in de detailhandel – Versie Click en Collect

12 februari 2021

Vanaf 10 februari 2021 is een click en collect-systeem toegestaan in de niet essentiële detailhandel. Deze wijziging in het maatregelenpakket leidt tot deze aanvulling van het Afsprakenkader Naleving en ....

Uitnodiging ONL voor Ondernemers – Webinar NLIB & ONL

17 februari 2021

ONL voor Ondernemers en Netherlands in Business (NLiB), nodigen je graag uit voor een kennissessie over zaken doen op de Zuid-Duitse markt. Vollop kansen....

HOOGLERAAR: "HUIDIGE MAATREGELEN ZIJN ECONOMISCH EXTREEM SCHADELIJK."

11 JANUARI 2021

Verlenging van de lockdown brengt de economie nog grotere schade toe, terwijl de effecten verwaarloosbaar zijn. Volgens hoogleraar economie Bas Jacobs is het tijd voor een nieuwe aanpak.

Een woord van onze voorzitter

11 december 2020

Na een zeer geslaagde “drive-through” in de Opel-Centrale heeft onze voorzitter Peter Deege voor jullie nog een boodschap ingesproken. Hele fijne feestdagen en hopelijk tot snel in 2021.

Spoedwerkzaamheden aan de A15

30 september 2020

De werkzaamheden zullen plaatsvinden op de A15 tussen knooppunt Ridderkerk en Alblasserdam.

Waarom zou jij graag lid worden?

  • Delen van kennis, ervaring en contacten met de andere leden.
  • Contacten leggen met ondernemingsverenigingen in de Drechtsteden tijdens de jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst.
  • Goede vertegenwoordiging bij de gemeente, Kamer van Koophandel en andere organisaties.
  • Gezelligheid tijdens en buiten de bijeenkomsten, een mooie vergroting van je netwerk.

Contact

Heb je vragen of suggesties? Stuur dan een mail  naar secretaris@ovp-papendrecht.nl of vul het formulier rechts in.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met onze secretaris Cathy Hoekstra of Roy Hornweg onze relatiemanager.
Cathy is bereikbaar via secretaris@ovp-papendrecht.nl

Roy is bereikbaar via roy@heerlijkheidpapendrecht.nl

Ja ik word lid of ik wil graag meer informatie / kennismaken

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNE MERSVER ENIGING PAPENDRECHT ONDERNE MERSVER ENIGING PAPENDRECHT

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT