JB Businesswear

JB businesswear:  Het adres voor al uw bedrijfskleding

Sinds 2017 zijn wij, Els en Johan Borsje, gevestigd in Papendrecht. JB businesswear houdt zich bezig met  borduren en  bedrukken bedrijfskleding. Daarnaast  hebben we de geboorte beer service, en zijn we actief op het gebied van relatiegeschenken.

Wij voorzien uw producten door middel van borduren of bedrukken van uw bedrijfslogo of naam. Wij hebben een eigen borduurservice en bedrukken zelf de kleding, of het nu gaat om een werkbroek, overall, soft shell jas, polo shirt of zakelijke kleding als een overhemd.

We bieden een breed pakket aan kleding aan, en leveren graag maatwerk.  Of het nu gaat om een hovenier, timmerman, elektricien, schilder, winkelier, chauffeur, adviseur of een accountant Voor iedereen is er een passend kleding stuk te leveren.

We hebben een klein gedreven team, de communicatie lijnen zijn kort en duidelijk. Persoonlijk contact staat voorop! Graag geven we u persoonlijk advies over de mogelijkheden in verschillende soorten kleding.

Wel hebben we grote partners achter ons zodat we eigenlijk ieder bedrijf kunnen voorzien van de passende kleding, van zzp-er tot aan grote multinationals. Van een standaard product, voorzien van uw details tot custom-made kleding. Geheel afgestemd op uw wensen.

Graag komen we een keer bij u langs om te ontdekken of we uw bedrijf van de passende kleding kunnen voorzien!

In Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Molenlanden leveren wij persoonlijk de kleding bij u af!

JB Businesswear

Johan Borsje

Andoornlaan 18    
3355 RN Papendrecht    

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT