Rabobank ijsselmonde-drechtsteden

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden
De Coöperatieve Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden U.A. is opgericht door ondernemende mensen. Door op coöperatieve basis samen te werken is een financiële instelling ontstaan die het mensen en ondernemingen mogelijk maakt hun financiële ambities in te vullen en onafhankelijk en volwaardig deel te nemen aan het economisch verkeer.

Onze doelstelling
Medewerkers en bestuurders van de Rabobank kiezen het belang van de klant als uitgangspunt. Zij willen voor de klant waarde scheppen door hem de best mogelijke financiële diensten te bieden, door hem continuïteit te bieden overeenkomstig zijn langetermijnbelang en door betrokkenheid van de bank te tonen bij hem en bij zijn omgeving.

Onze waarden
Wij vinden het belangrijk dat klanten ons ervaren en herkennen in de integriteit waarmee wij handelen, in respect waarmee wij met onze klanten omgaan en in de deskundigheid waarmee wij onze klanten van dienst zijn.

Producten/diensten
De Rabobank biedt zowel particuliere als zakelijke klanten een veelheid aan producten en diensten op het gebied van betalen, sparen, lenen, verzekeren en beleggen.

Omvang
Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden heeft zo’n 80 medewerkers in dienst verspreid over het gebied Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Rhoon, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden

Jaap Kuipers

Postbus 1143
3300 BC Dordrecht

078 653 12 50
06 830 84 424    
jaap.kuipers@rabobank.nl
www.rabobank.nl

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT