Jos Burgers:
"Wat je geeft, krijg je terug."

ANDERS Seminar met Jos Burgers - 10 nov 2021

Beste ondernemers,

Op woensdagavond 10 november 2021 staat er een bijzondere avond gepland: het seminar “Wat je geeft, krijg je terug: met Jos Burgers. 
Een avond in het van der Valk Hotel Ridderkerk, speciaal ook voor ondernemers in de regio Drechtsteden. www.stichtinganders.nl/seminar
 
Graag maken we u attent op deze avond omdat het weer een inspirerende avond beloofd te worden. Afgelopen jaren waren Ben Tiggelaar, Jan Peter Balkenende en Berthold Gunster onze sprekers en waren het met ruim 250 aanwezigen memorabele avonden. Dit jaar komt Jos Burgers de zaal inspireren. Jos Burgers is bestsellerauteur en een van de meest gevraagde sprekers in Nederland op het gebied van management, marketing en verkoop.
Jos zal op humoristische en prikkelende manier uitleggen wat de kracht van geven is.
 
De avond wordt georganiseerd door Stichting ANDERS. ANDERS verbindt lokale ondernemers aan lokale noden. Tijdens deze avond hopen we vele ondernemers te inspireren. Jos werkt belangeloos mee aan deze avond omdat hij gelooft in de missie van ANDERS. De opbrengst van de avond komt ten goede aan het werk van de stichting.
 
Afgelopen jaar mochten we hele groepen namens ondernemersverenigingen, rotary’s, tafelrondes, etc verwelkomen op het seminar. Deze avond is een perfect event en activiteit voor de hele vereniging, je team of een groep collega’s. De avond is ook een mooie gelegenheid tot netwerken, vooraf, tijdens de avond en natuurlijk met de borrel achteraf.

Meer informatie en kaarten: www.stichtinganders.nl/seminar
Tip: stuur dit bericht door binnen uw vereniging en/of netwerk om meer relaties op de hoogte te brengen van deze bijzondere avond!

Met vriendelijke groet,
Robert de Heer
Stichting ANDERS

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT