Aanmelden gratis energiescan

Er zijn een beperkt aantal scans beschikbaar en OP=OP! 

Beste ondernemer, 
In deze tijd waarin de gevolgen van corona nog voelbaar zijn wordt er soms veel van u gevraagd. Ook klimaatveranderingen vragen aandacht en ontwikkelingen zoals de energietransitie maken ondernemen ook niet altijd eenvoudig. Als gemeente willen wij u graag helpen bij het besparen van energie door het aanbieden van een gratis energiescan. Dat kost u maar een half uurtje tijd.  

Het maken van een energiescan 

Om de energiescan bij u uit te voeren komt er een gespecialiseerde adviseur van Klimaatroute bij uw winkel of bedrijf langs. De adviseur kijkt onder andere naar verlichting, verwarming en isolatie. Een energiescan geeft inzicht in haalbare en betaalbare energiebesparende maatregelen. De ervaring leert dat er gemiddeld 30% bespaard kan worden op de energierekening! 

Aanmelden gratis energiescan 

Is uw bedrijf gevestigd in gemeente Papendrecht en is uw energieverbruik per jaar lager dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Dan kunt u zich nu aanmelden voor een gratis scan. 

Stuur om mee te doen nu een mail naar s.evertse@klimaatroute.nl 
Er zijn een beperkt aantal scans beschikbaar en OP=OP! 

U krijgt bericht als u de scan, ter waarde van enkele honderden euro's, gratis voor uw bedrijf kunt laten uitvoeren. 

Als u meedoet wordt u naderhand gevraagd om, geheel vrijwillig, mee te doen aan een artikel voor in (lokale} media. Om te vertellen wat het u heeft opgeleverd en zo ook andere ondernemers te stimuleren energiebesparende maatregelen te nemen. 

Heeft u vragen? 

Voor meer informatie over deze actie kunt contact opnemen met mevrouw (Sophia) Evertse: s.evertse@klimaatroute.nl of bellen naar 010 - 300 78 08. 

Het zakelijk Regionaal Energieloket 

Wilt u als ondernemer meer weten over energiebesparen of verduurzamen van uw bedrijfspand, maar weet u niet precies waar te beginnen? Het zakelijk Regionaal 

Energieloket is een eerste stap. Daar vindt u informatie voor bedrijven over verduurzamen: van energiebesparingstips, subsidies en wet- en regelgeving tot advies over het opwekken van elektriciteit. Een energiezuinige bedrijfsvoering is toekomstbestendig.

Ga dus snel naar ons eigen gemeentelijke energieloket: https://zakelijk.regionaalenergieloket.nl/papendrecht

Met vriendelijke groet
Arno Jansen
Wethouder Duurzamheid

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT