Speels bedrijfsbezoek bij Officious

OVP was op woensdag 31 mei te gast bij Officious in d' Oude School

Officious heeft hart voor een fijne werkomgeving, waarin mensen kunnen uitblinken. Wouter Timmer en zijn team namen de ondernemers mee in hun wereld van inrichting en de inzet van meubels en techniek. HAI is de basis waaruit ze werken. Dit staat voor Health - Activity - Identity, 3 thema's waarbij zij inspireren.

OVP Officious klein 18

Ondernemers konden in verschillende ruimtes de presentatie volgen en het gedachtengoed van Officious tot zich nemen. Onder het genot van drankjes en hapjes werd genetwerkt en bijgepraat. Ondertussen kon het mooie pand worden bewonderd met een rondleiding.

Tijdens de rondleiding werd op de piano gespeeld en daagden de een de ander uit: tafeltennis (pingpongen), darten en racen op een circuit in Spanje. Het werd een heuse strijd maar Johan Rietveld bleek in de kart in deze toch ietsje sneller te zijn dan Roy Hoornweg.

Er stond een smakelijk bordje Thais lekkers voor iedereen met een ijsje als desert. Met een zonnetje en goed gezelschap was het weer een geslaagde bijeenkomst: en dan nu op naar het jubileumweekend 16 en 17 september! Dat belooft zeker een geweldige bijeenkomst te worden.

Foto's: Wilma Helder, Helder[e] Fotografie

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT