Zomers Zeeuws Weekend

Het weekend van 16 en 17 september vierden we het 25-jarig jubileum van de OVP

Zon, zee, strand en gezelligheid, we kunnen het bijna de kernwoorden noemen van Zeeland. Gelukkig heeft het OVP weekend daar woord aan gehouden en wat hebben we het goed gehad met zijn allen!

Het weekend begon al vroeg Bij De Centrale, een goede verzamelplek en de sfeer zat er vanaf minuut één al goed in. Na een eerste bakkie richting Burg-Haamstede om daar ontvangen te worden door de Watjes die al vooruit gereden waren. Een welkomst praatje van Niek (eigenaar van de Molenberg) waar wij de rest van de dag zouden vertoeven en een Zeeuwse bolus maakten de ontvangst helemaal af.

OVP 25 jaar september 2023 telefoon  67

De activiteiten Shot & Put en lekkere 2 uurtjes ontspannen rijden op een E-scooter vlogen voorbij, zeker als je wist dat er tussendoor een heerlijke lunch werd geserveerd op een zonovergoten terras. Na een beetje natafelen, werd het tijd om de hotelkamers te betrekken. Het Hotel ter Duin was fantastisch mooi en bijna zonde dat er zo weinig gebruik van werd gemaakt, want voor je het wist, moest er een touch of silver aan en stonden we beneden klaar om naar het diner te wandelen. 

In de speech van de voorzitter werd er teruggekeken naar 25 jaar OVP en heel veel bedankjes uitgedeeld. Twee daarvan worden in dit verslag nog even extra genoemd. Wietske Pietersma en Marielle Stolker. Beide dames hebben ontzettend veel betekend voor de Ondernemers Vereniging en ervoor gezorgd dat we van vele leuke activiteiten hebben kunnen genieten. We gaan ze niet uit het oog verliezen, maar nogmaals ontzettend bedankt voor alles.
De dag werd afgesloten door live muziek, met alle bekende nummers van De Dijk en een lekker drankje in de hand werd het 25 jarig jubileum door sommige tot in de late uurtjes gevierd.

Na een goede, maar korte nachtrust werden we om 11.00 uur verwacht in de haven van Burghsluis. Dat de rondvaartboot dan 5 minuten te vroeg vertrekt, daar kunnen de mensen van de Vershoek natuurlijk niets aan doen 😊 Na een rondje van de zaak, werden we meegenomen over de Oosterschelde, hebben alle soorten vogels en zelfs vele zeehonden gespot. Voor we het wisten stonden we weer aan de wal en was het tijd voor het afscheid.

De WATjes van de OVP hebben ontzettend genoten van alle blije gezichten het hele weekend en we denken en hopen dat iedereen ervan genoten heeft. Op naar de volgende vijf jaar!

Foto's: Wilma Helder, Helder[e] Fotografie 

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT