Sprekersavond Bas Nijhuis 'Acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd'

Jaarlijkse sprekersavond bij PKC op woensdag 25 oktober

De altijd drukbezochte sprekersavond was gezien de opkomst al een succes, meer dan 100 ondernemers kwamen enthousiast binnen om zich te laten onderdompelen in de wereld van arbitrage.

Sprekersavond 2023 7 LR

Bas Nijhuis begon in een rap tempo te vertellen. Hij pakte de zaal gelijk met een goede anekdote, en vertelde over wat hij zoal meemaakt op het veld. Hoe de sport zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld in positieve en negatieve zin. Leuke geluidsfragmenten, mooie foto’s en verhalen over dé grote spelers die de voetballerij kent en hoe deze voetballers zich op het veld gedragen kwamen voorbij. Bas staat bekend als scheids die veel laat doorvoetballen. Bovendien is hij niet alleen een goed spreker, hij onderneemt ook veel. Zo schuift hij regelmatig aan bij Vandaag Inside, heeft een boek geschreven en wat veel mensen niet weten, hij heeft een eigen bakkerij. 

Zoals gezegd alles ging in rap tempo, een vol uur lang, als ondernemer zat je te genieten van zijn verhalen. De boodschap was gebruik de media en alsjeblieft doe normaal met elkaar! Blijf praten in plaats van schreeuwen. Vertrouw op je team. Leef en lees je in in de persoon die je voor je hebt staan, dat kan altijd van pas komen en blijf positief!

Foto's: Wilma Helder, Helder[e] Fotografie 

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT