Feestelijke ALV bij Drechtsteden Accountants

1 februari onze gastheer Drechtsteden Accountants

Op woensdag 1 februari werden ondernemers van OVP verwelkomd met gebak van de 10-jarige Drechtsteden Accountants die het in eigen huis met ons vierde. Na even bijpraten was het tijd voor de officiële agenda.

Peter nam alle bestuurlijke zaken voor zijn rekening en Roy dook met de aanwezigen in de activiteiten van afgelopen jaar en de vooruitblik naar 2023. Ook legde hij uit hoe de contributie is opgebouwd en welke weg we daarin zijn ingeslagen en hoe dat is ten opzichte van andere verenigingen.
Daarna was er ruimte voor pitches. De bedrijven Parelss, Tuinen van Co, Add Contract en Kate Organizing lieten zich horen.

Drechtsteden Accountants trakteerden de aanwezigen op een kennisquiz. Met financiële vragen en feitjes en zaken die meer op arbeidsrecht en erfrecht zitten. Altijd mooi om te zien hoe de vragen prikkelen… en ze prikkelden niet alleen de hersenen en de hilariteit maar zette ook de inwendige mens aan. De jarige trakteerde allen op een heerlijk Italiaans buffet van Kookgemak. Onder het eten kon worden genetwerkt en bijgepraat. Met deze bijeenkomst is het jubileumjaar voor OVP goed gestart!

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT