Cheers!
Vrolijk winterfeest bij Papecity

Woensdag 21 december 2022

Wat was het een feest! Na dat we twee jaar ‘uit dozen’ ieder thuis te hebben gegeten konden we nu eindelijk weer samen het Winterfeest vieren bij uitgaansgelegenheid Papecity. De kortste dag en langste nacht werd een avond met veel plezier en vrolijkheid. Niek Blokland verwelkomde ons met een cocktail met rood fruit en een broodje met de befaamde kipkerrie, waarvoor hij de Smulpaap had gewonnen.

Voorzitter Peter Deege heette ieder welkom en moedigde ons aan te blijven dromen. Daarna stelde hij Niek voor en die gaf instructies over het eten. We namen allemaal een plekje aan de tafels om te genieten van de carpaccio en later 'the best steak in town, de dikbil'.

Ook tijdens het eten was er alle ruimte om de contacten te verdiepen en kennis te maken. Het was waardevol dat er verschillende ondernemers voor het eerst waren en dat ze op een ontspannen manier een plekje binnen de club konden vinden. Zo leuk kan net-werken zijn!

Na het eten waagden enkelen zich de microfoon te grijpen en een liedje mee te zingen met Ronald Boom. Het was een vrolijke en enthousiaste bijeenkomst en stiekem werd er al reikhalzend uitgekeken naar het jubileumweekend, 16 en 17 september 2023. Met een lekker flesje bubbels onder de arm gingen de ondernemers naar huis en kunnen zo met het thuisfront nagenieten en vooruit kijken. Dromen over 2023.

OVP wenst alle ondernemers, hun familie en hun medewerkers fijne feestdagen toe en een gezond en stralend 2023!

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT