werkzaamheden Drechtsteden zomerperiode 2021

Uitnodiging webinar 7 of 10 juni: 

Beste ondernemer,
Rijkswaterstaat werkt sinds de zomer van 2020 aan het groot onderhoud N3. Voor een betere bereikbaarheid van de regio werkt Rijkswaterstaat ook aan de verbreding van de A15 tussen Papendrecht – Sliedrecht en de nieuwe aansluiting A15/N3/N214. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Deze zomer wordt er aan alle drie de projecten gelijktijdig gewerkt. Dit kan de nodige hinder veroorzaken in de regio, zoals diverse wegafsluitingen.

Om de hinder te beperken, wordt een groot deel van het werk tijdens de vakantieperiode uitgevoerd en worden volledige wegafsluitingen vooral in (lange) weekenden gepland.

In samenwerking met Rijkswaterstaat en de Drechtsteden geven we u tijdens het webinar een toelichting op de verschillende werkzaamheden die tussen half juni en oktober 2021 in de regio Drechtsteden plaatsvinden en wat dit voor u als bedrijf betekent.

Deelnemen aan het webinar 

Wij organiseren drie dezelfde webinars voor bedrijven. U kunt zich voor een van de webinars inschrijven (zie onderstaande tabel).

Elk webinar duurt een uur. We informeren u over de afsluitingen, de verwachte hinder en de mogelijke ondersteuning vanuit het platform Samen Bereikbaar. Daarnaast ruimen we voldoende tijd in voor het stellen van vragen en presenteren we het informatiepakket met allerlei communicatiemiddelen die u kunt gebruiken voor uw medewerkers, bezoekers en leveranciers.

Mocht u verhinderd zijn voor het webinar tijdslot voor uw gebied, dan kunt u zich ook aanmelden voor een van de andere webinars. 

Tot ziens op 7 of 10 juni!

Met vriendelijke Groet,
Anna Schouten
Platform Samen Bereikbaar

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT