Overname Eco Toilet door Dixi Holding 

ECO Toilet was voor ons een logische keuze vanwege hun sterke operatie en kwaliteit van dienstverlening

Beste leden
Als relatie van DIXI Sanitary Services brengen we u graag op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling in de markt: per 31 maart 2021 heeft  Dixi Holding ECO Toilet overgenomen.

DIXI Sanitary Services is de Europese marktleider in toiletverhuur. Met deze overname willen we ook onze kwaliteit, dekking en positie in Nederland vergroten. ECO Toilet was voor ons een logische keuze vanwege hun sterke operatie en kwaliteit van dienstverlening.

Wij zijn ervan overtuigd dat het voor ons bedrijf een mooie nieuwe stap is. Met deze krachtenbundeling zijn we de grootste toiletverhuurder in Nederland met een uiterst efficiënt distributienetwerk. Hiermee kunnen we u nóg beter en blijvend van dienst zijn met het leveren van tijdelijk schoon sanitair in heel Nederland. In de samenwerking zal er voor u dus ook niet direct iets veranderen. U blijft verzekerd van onze vertrouwde dienstverlening en uw contactpersonen blijven bereikbaar via de bestaande contactgegevens.

Wij zien er naar uit om ook in de komende periode onze samenwerking voort te zetten. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze brief, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen. 

Met vriendelijke groet,
Rene Schreuder
Directeur

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT