The Great Disconnect

11 maart 2021 aanvang 19.30 uur

Jij en je collega's zijn van harte welkom. Je kunt je aanmelden via deze link

 

Eenzaamheid is een belangrijk thema dat speelt in iedere gemeente. In deze tijd van lockdowns en avondklok willen we hier aandacht aan schenken en samen nadenken over oplossingen.
We laten ons inspireren door een prachtige documentaire uit Canada: "The Great Disconnect". We nodigen je van harte uit voor een avondje online bioscoop op donderdag 11 maart, aanvang 19.30 uur. Daarna gaan we in gesprek met elkaar in de workshop "Eenzaamheid uit de wereld helpen, hoe doen we dat?'

Waar gaat de film over?

We leven in een tijdperk van eenzaamheid. Ondanks de westerse vooruitgang op het gebied van technologie, leefomstandigheden, onderwijs en gezondheidszorg, isoleren we ons als samenleving van elkaar en staan we voor een gezondheidscrisis die alle leeftijden, geslachten, rassen en culturen treft. Hoe zijn we zo losgekoppeld geraakt? En wat kunnen we doen om dit te veranderen en ons potentieel voor gezondheid en welzijn te verwezenlijken? Deze fascinerende documentaire nodigt uit om na te denken over onze relaties met de mensen om ons heen. Is het mogelijk om onze moderne cultuur van ontkoppeling te overwinnen en opnieuw te ontdekken hoe essentieel we voor elkaar zijn?" Deze film is exclusief door mijnbuurtje.nl voor Nederland gelicenseerd.

Je bent van harte welkom in de online bioscoop. Meld je aan via de knop "inschrijven" op deze pagina, dan ontvang je enkele dagen voor 11 maart een persoonlijke link.

Het programma is als volgt:

  • Zet nootjes, popcorn en drankje alvast klaar :-)
  • Introductie op het thema en de film The Great Disconnect
  • Laat je meevoeren door The Great Disconnect.
  • In gesprek met elkaar: hoe helpen we eenzaamheid de wereld uit, ook in Papendrecht?

Belangrijk: de film wordt in het Engels vertoond via een digitaal videokanaal en is niet ondertiteld. De digitale omgeving is te bereiken met een persoonlijke link en wordt beveiligd met een password. Een aantal dagen van tevoren ontvang je de link.

De avond wordt verzorgd door mijnbuurtje.nl, de organisatie achter de aanpak van PuurPapendrecht.nl, het online platform voor inwoners en organisaties in Papendrecht. Heeft u vragen over deze mail? Neem dan contact op met de buurtverbinders van PuurPapendrecht.nl via contact@puurpapendrecht.nl

Hartelijke groet,

Corine Verver

Wethouder Burgerparticipatie, Dienstverlening, Sterk Papendrecht,
omgevingswet,  Wmo, Ouderenzorg, Cultuur en Evenementen

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT