Laat je stem horen over het klimaatbeleid

In het Klimaatakkoord staan allerlei afspraken om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan (CO2-reductie). Bedrijven zijn verplicht om de afspraken uit het Klimaatakkoord na te komen.

Beste ondernemersvereniging,
 
ONL voor Ondernemers is dé onafhankelijke ondernemersorganisatie van Nederland en heeft maar één belang: de stem van ondernemers laten horen. Zo ook in het klimaatbeleid. In het Klimaatakkoord staan allerlei afspraken om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan (CO2-reductie). Bedrijven zijn verplicht om de afspraken uit het Klimaatakkoord na te komen. 
 
Politici, ambtenaren en grote lobby-organisaties weten echter vaak niet wat een wet of maatregel in de dagelijkse praktijk voor een ondernemer betekent. Het is daarom essentieel dat de stem van de ondernemer gehoord wordt bij het vaststellen van (klimaat)beleid en -wetgeving.
ONL wil daarom graag horen hoe ondernemers over het Nederlandse klimaatbeleid denken. Dat doen we graag via de volgende enquête: klik hier voor de enquete.

Omdat wij graag zo veel mogelijk ondernemers aan het woord laten, zou het ontzettend behulpzaam zijn als u bereid bent om deze enquête onder uw leden te verspreiden. Op die manier verbeteren we samen het ondernemersklimaat. Alvast hartelijk bedankt!
 
Met vriendelijke groet,
Sjoerd Looijen
Stagiair Public Affairs
+31 6 3614 4705

ONL voor Ondernemers 
Tournooiveld 3 
2511 CX Den Haag
070 - 364 34 74

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT