ERVARINGEN MET CYBERINCIDENTEN 

En cybersecurity

Bekijk de vragenlijst:
https://lnkd.in/eMrEkZM

Werkt u bij een bedrijf met 1 tot 250 medewerkers? Bent u op de hoogte van de online activiteiten die binnen uw bedrijf plaatsvinden, zoals internetbankieren en het bijhouden van een website? Weet u welke cybersecurity maatregelen zijn genomen binnen uw bedrijf (bent u bijvoorbeeld de directeur/eigenaar, Security Officer/CISO of IT-manager)? Dan heb ik uw hulp hard nodig!

Vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam wordt er onderzoek gedaan naar de online activiteiten en cybersecurity maatregelen van bedrijven en het verband met het meemaken van cyberincidenten.

Door de onderstaande vragenlijst in te vullen, kunt u mij helpen met het beantwoorden van vragen zoals ‘Welke online activiteiten van bedrijven en cybersecurity maatregelen hebben te maken met slachtofferschap van cybercrime/het meemaken van cyberincidenten?’ en ‘Welke activiteiten leveren een concreet risico op en welke maatregelen beschermen hiertegen?’. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten en de antwoorden worden geheel anoniem en vertrouwelijk verwerkt.

Per bedrijf dient maximaal één vragenlijst ingevuld te worden. Bent u niet de persoon met de juiste kennis, maar uw collega wel? Dan wil ik u vragen om de vragenlijst door te sturen naar de betreffende collega.

Aan het einde van de vragenlijst is er de mogelijkheid om een e-mailadres in te vullen waarop u de resultaten kunt ontvangen, indien u daar interesse in heeft. 

Via deze link kunt u de vragenlijst invullen: https://lnkd.in/eMrEkZM

Alvast bedankt voor uw deelname! Mocht u vragen hebben over dit onderzoek kunt u deze sturen naar Verena Hoogerwerf via e.v.hoogerwerf@student.vu.nl

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT