Ronald Verkeersopleidingen ontvangt Ondernemers Award Papendrecht Winter 2023/2024
Papendrecht, 14 maart 2024
Ondernemers Award Winter Editie Ronald uitreiking

Winnaar 

Op deze zonnige middag werd de speciaal ontworpen award aan Ronald van Ee overhandigd als vierde winnaar van de Ondernemers Award Papendrecht. Sophia de Keizer reikte de seizoens award uit, vergezeld van een bos bloemen. Daniëlle Matena van Aanzet Werving & Selectie bood de oorkonde en het juryrapport aan en lichtte toe waarom Ronald Verkeersopleidingen de prijs heeft gewonnen. 

Winter Award 

De jury looft elk seizoen een prijs uit aan een Papendrechtse ondernemer die zich positief onderscheidt, en de Winter Award is voor Ronald Verkeersopleidingen. In het juryrapport wordt het familiebedrijf vooral geprezen om zijn brede aanbod, goede service, toonaangevend in de branche en maatschappelijke impact. En Ronald Verkeersopleidingen valt hiermee als echt Papendrechts bedrijf positief op.  

Aaichie 

De award is ontworpen door het organisatiecomité van Papendrecht Verrast en is vormgegeven door scheepswerf Matena. En met een kei van Vego als sokkel en een door schoenmaker Hazona vervaardigd naamplaatje, is het een unieke Aaichie geworden. Gemaakt vóór en dóór Papendrechters. 

Wil jij de jury inspireren met mooie Papendrechtse bedrijven waarvan jij vindt dat ze in aanmerking komen voor een Award? Laat het weten via dit formulier: https://www.ondernemersawardpapendrecht.nl/contact/nomineren-seizoens-award

Ondernemers Award Winter Editie Ronald en Sophia

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Ondernemers Award Winter editie Ronald

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
OAP Winter Award 2023 2024

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT