OVP te gast bij de Ambulancedienst

24 maart 2022

Op woensdag 24 maart waren de ondernemers van OndernemersVereniging Papendrecht te gast bij de Ambulance in Papendrecht. Op de mooie locatie tegen de grens van Sliedrecht werden we in de grote hal begroet door de zon en een heerlijke tompouce met het nieuwe logo.

Nadat er tijd was elkaar weer te begroeten, startte de Algemene LedenVergadering. Voorzitter Peter Deege nam ons mee met een financiële blik op 2021 en begroting. De cijfers werden goedgekeurd en andere voorstellen werden aangenomen door de leden en dat zorgde voor een decharge van het bestuur met een applaus. Roy Hoornweg gaf een terugblik op de activiteiten van de vereniging in 2021 en keek vooruit naar de agenda voor 2022. Ten slotte was er ruimte voor pitches. Wilma Helder stelde zich voor namens Helder[e] fotografie, het Rode Kruis lichtte toe nu veel EHBO-ers nodig te hebben, Roy van den Berg vertelde over websites met een wow-effect en Roy Hoornweg lichtte zijn missie om op 13 mei een nieuw wereldrecord neer te zetten toe en zijn oproep met hem mee te bewegen richting de Olympische Spelen 2024.

Vervolgens werd het Chinese buffet geopend en de aanwezigen lieten het zich smaken. Natuurlijk was er ook tijd om bij te praten en met elkaar mee te denken bij uitdagingen. Directeur en bestuurder CAZ ZHZ Hans Janssen nam ons mee in de dynamische wereld van de ambulance in de regio en de alarmcentrale. Hij benadrukte dat de ziektekostenverzekeraars de financiering borgen en dat daarbij de target binnen 15 minuten aanrijden is, met alles wat daarbij komt kijken. De ondernemers mochten ook in de grote ongevallenwagen kijken en kregen toelichting op de features op de ambulance en hadden ruim de gelegenheid vragen te stellen.

Veel dank aan de Ambulance, ook aan gastheer Leo Roos, voor het interessante bedrijfsbezoek en alle aanwezigen! Het was goed weer samen te zijn! De eerstvolgende bijeenkomst is met de Federatie van ondernemers uit Drechtsteden op 20 april. De volgende keer ontmoeten we elkaar als OVP bij L&B op 13 mei.

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT