Hollands Glorie

"Hollands Glorie"
Kom mee naar buiten allemaal!

30 juni 2021

Onder het motto van Hollands Glorie kwamen de ondernemers van OVP op 30 juni na 1,5 jaar weer fysiek bijeen op de vertrouwde locatie van de Heerlijkheid van Papendrecht. 

Veel leden hadden na de inspirerende oproep in de uitnodiging hun best gedaan om een vleugje Hollands te verwerken in hun outfit. Op het terrein stond de stoere brandweerauto klaar om allerlei lekkers uit te toveren, onder de bezielende leiding van Gert Jan Verstoep. Na een warm welkom van voorzitter Peter Deege nam Roy Hoornweg het stokje over en als ceremoniemeester loodste hij de aanwezigen door het avondvullende programma. Na een heerlijke frietje was er in de boomgaard een heus Hollands parcours van activiteiten uitgestippeld. Van slobberen (aan bier) en spijkerpoepen tot lopen met ei na advocaat… en lat- en zaklopen tot emmergooien en sjoelen. De grote winnaar van de spelen was Dick Westra van Opel Centrale die een buikschuiver maakte over de ‘blij dat ik glij’ baan. De neerslag was een niet genodigde gast maar had geen invloed op de stemming.

Na de buiten spelen was het tijd voor een puur Hollandse kaasfondue met een heerlijk desembroodje, salade en groenten. Het dessert van boerenroomijs kon de gaatjes die over waren prima vullen. Ondertussen spraken de ondernemers elkaar bij over de ervaringen van het afgelopen jaar. Wat een heerlijkheid om elkaar weer gesproken te hebben, weer samen te hebben gelachen en te kunnen vieren dat het weer kon… Dat smaakt naar meer…

Op vrijdag 17 september staat de fietstocht gepland… in de zon!

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT