Een winterse verrassing

Vrijdagavond 11 december 2020

Vrijdagavond 11 december 2020 werd een gure avond met veel warmte. Want koud, kil, corona en thuis blijven bleek ook heel anders te kunnen. 

Winter Dinner Box
De leden waren uitgenodigd om een Winter Dinner Box op te halen. En dat bleek een echte verrassingsbox te zijn. Een rijk gevulde doos met onder andere ingrediënten om een heerlijk diner voor twee te maken, met een zalig grand dessert verzorgd door leden van OVP. En daarbij twee flessen wijn en een tas vol leuke, lieve, lekkere cadeautjes om je weer even verbonden te voelen en samen met de anderen aan tafel te zitten. Een echt verwenpakket dus waarmee je de kerstsfeer en het -gevoel in huis brengt. 

Drive Through
Bij Opel Centrale konden de leden - helemaal coronaproof -  in hun auto de box in ontvangst nemen. De ontvangst was buiten tussen de vuurkorven en die warmte bleef je voelen. En in de garage werd je van alle kanten verwend. Links op de foto en van rechts kwam de warme chocolademelk met slagroom met een hete bitterbal en rechts kreeg je de flessen wijn aangereikt, terwijl achterin de auto de doos en verrassingstasje werden gezet. 

Zo bleek de drive through in de praktijk eerder een stand-alone. Meer stilstaan dan doorrijden en alle aandacht voor steeds één Papendrechtse ondernemer tegelijk. ’s Avonds kregen de leden een filmpje van de voorzitter in de mail, zodat ze thuis toch zijn speech konden meemaken. Wat een ontvangst, wat een box en wat een geslaagde afsluiting van dit bijzondere jaar.

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT