Theatraal Winterfeest met een vleugje goud

10 december 2019

Op dinsdag 10 december mochten de ondernemers van Papendrecht en hun partners zich verenigen bij Theater De Willem voor een gezellige avond met een exclusieve show.
Na een welkomstcocktail en de nodige begroetingen kwamen er steeds lekkere hapjes langs. Even na achten mocht iedereen een plekje zoeken op de theaterstoelen en heette voorzitter Peter allen welkom.

Daarna gingen de gordijnen open en stonden de heren van Mannen van Taal klaar om met poëzie en woordgrappen hun publiek te verrassen. Pieter Jouke uit Delft, Papendrecht-Noord, nam zijn publiek mee met cabareteske grappen over andere communicatie en innovatie. Daarna stonden er twee warme gerechten op het programma. Peter kondigde de tweede theaterronde aan waarin de boeken van de Mannen van Taal om onze oren vlogen en we getrakteerd worden op een Fries buskruit lied. Daarna kwam percussiegroep Percossa die ons met veel humor en een enorm ritmegevoel wisten te boeien en vermaken. Het dak van De Willem vloog er bijna af.

Na de show kwam het dessert en was er nog ruimte op na te praten en te genieten van de theaterruimte met gouden vleugjes. Het was een mooie avond in ons theater.

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT