Echt FEESTELIJK met een vleugje rood

12 december 2018

Echt winters was het niet, hoewel we 12 december wel moesten krabben… Verder was het gewoon een mooie dag voor een nog mooier feestje. In de avond verzamelden de ondernemers van OVP met hun partners zich met in de kleding al dan beetje of meer vleugje rood in Le Barrage in het buurdorp Alblasserdam. 

Daar ontdekten we wat Erwtenpelller Bjorn van Dijl voor een bijzonder restaurant heeft neergezet. Verwelkomd door een zoetige cocktail daalden we af naar de sfeervolle serre en kelder. Het was een gezellige drukte, want ruim hond mensen hadden positief gereageerd op de uitnodiging. Voorzitter Peter Deege opende en blikte terug op het jubileumjaar en op de beleving van dat jaar vanuit verschillende perspectieven. Daarna kwamen de culinaire verrassingen één voor één langs. Vis en vlees met bijzondere smaakcombinaties… ook nog eens een lust voor het oog. Sommige hapjes waren wat groot voor het kleine vorkje, maar het smaakte er niet minder om. In de latere avond ging het muzikale volume omhoog en was er ook een saxofonist die van zich liet horen. Reden genoeg om met een heel stel op de dansvloer te belanden.

Bestuur en WAT kijken terug op een mooi jubileumjaar en zijn blij met de mooie opkomsten. We wensen ieder mooie en fijne feestdagen toe en alvast een toost op een heel goed en gezond 2019!

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT