RONALD maakt ervaren ondernemers verkeersbewust

21 maart 2018

Verkeersschool RONALD opende op 21 maart 2018 haar deuren voor de ALV van de Ondernemersvereniging Papendrecht. Peter Deege opende de vergadering en heette Mireille Degoedt en Arie Hooikaas welkom en ook wethouder Anouk van Eekelen. Anouk legde uit wat de gemeente samen met OVP aan het doen is en wat er speelt rond De Meent. Naast een terugblik en vooruitblik van de aantrekkelijke WAT activiteiten kwam ook dit jaar MVO op de agenda en uiteindelijk krijgt stichting BIJ de meeste stemmen, mede door het inspirerende betoog van Roy Hoornweg.

Penningmeester Johan Rietveld nam ons mee door de financiën en lichtte vervolgens de aanpak van de renovatie van o.a. de N3 toe. Na de decharge aan het bestuur was het woord aan Ronald van Ee. Hij gaf een kijkje in de geschiedenis van het inmiddels familiebedrijf. Inspirerend om te horen hoe Ronald telkens weer kansen zag en pakte en zich liet meevoeren op avontuur, en met succes!

Daarna daagde hij de ondernemers uit een theorie-examen te maken. En dat is toch wel even wat anders dan ‘vroeger’. Remmen, gas loslaten of niets doen? en dat in hoog tempo. Daarna kwamen er vragen die meer over verkeersregels en inzicht gingen. Het was voor de meesten een worsteling en het leverde een zucht van verlichting op dat we niet opnieuw examen hoeven te doen…. Jan de Haas slaagde behoorlijk voor de test en die kreeg een experience ‘try-the-bike-‘ aangeboden.

Al de examenstress maakte de ondernemers hongerig en dus was het tijd om te genieten van het buffet en om daarnaast contacten te leggen en de relaties te verdiepen. Het was een geslaagde ALV met veel dank aan RONALD! De volgende bijeenkomst is 23 mei.

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT