Op bedrijfsbezoek bij de gemeente Papendrecht

17 mei 2017

Na een ingrijpende verbouwing aan het gemeentehuis was de OVP op 17 mei van harte welkom in het vernieuwde onderkomen. De burgemeester en wethouders – dankzij de inzet van Ninetta Lorenc -gaven ons de gelegenheid om deze fantastische avond mogelijk te maken. 

De Lage Waard opende de avond met een presentatie gericht op de koppeling van de opleiding en ondernemers. Hillebrand  Beärda zette de activiteiten uiteen die hier al over zijn uitgerold. Wat daar nog aan ontbreekt is het netwerken van scholieren met de ondernemers. Hillebrand heeft voorgesteld een bijeenkomst te organiseren die gericht is op netwerken met ondernemers die raakvlakken hebben met de gekozen opleiding van leerlingen.

Daarna werden we mee genomen in de wereld van cybercrime door Dave Maasland van Eset, zijn presentatie was een wake-up moment voor veel ondernemers. Dave heeft met zijn heldere en enthousiaste manier van vertellen de aanwezigen meegenomen in de digitale wereld waarin we momenteel leven. Van web naar diep-web en dark-web was voor velen een totaal andere wereld. De manier waarop cyber criminelen hun geld verdienen en dat dit in de miljarden loopt was een regelrechte eyeopener. Aansluitend werd een heerlijk fingerfood buffet geserveerd door Kookgemak. Tussendoor waren er rondleidingen in de bovenste etages van het gemeentehuis. Een mooie, warme avond die zeer succesvol was door de enthousiaste medewerking van de gemeente Papendrecht.

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT