in actie in de Brabantse Biesbosch

Ja ba da ba doe…

17 september 2017

Op de stormachtige woensdag 13 september trokken zo’n 40 ondernemers naar Hank om zich te wagen aan de geplande activiteitendag. Nadat er eerst voor wat energie was gezorgd in de vorm van een heuse Biesbosch flap, werd het gezelschap over vier team verdeeld.

De teams mochten aan de slag met boogschieten of kregen verschillende puzzels en uitdagingen voor hun kiezen. Van banden op volgorde leggen tot een constructie om vijf man op hoogte te houden en het laten balanceren van spijkers op een spijker. Dat was soms hilarisch en nodigde uit tot goed samenwerken en hier en daar pogingen tot (flink) smokkelen. Na een pauzedrankje werden de teams voor de laatste keer op de proef gesteld door als ‘Fred Flintstone’ een wagen te bouwen die sterk genoeg was om iemand te laten rijden. Zo werd voor Fred en Wilma een mooie wagen in elkaar geknutseld. Er was een liggende constructie en dat leverde een heuse walserij op. Ook het voortbrengen van de auto’s ging onder de nodige druk en leverde mooie en lachwekkende beelden op. Uiteindelijk was het blauwe team het gewiekst in het verdienen van punten en zij kregen een champagne douche, de beker en de eer.

Net voor de buien waren we klaar voor het diner: lekker bbq-en en napraten over de ervaringen en daarnaast was er ruimte om nader kennis te maken en ideeën uit te wisselen. Een echte activiteitendag was het, van je: ja ba da ba doe…

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT