2016, goed van start!

20 januari 2016

Op 20 januari hoorde je bij Voetbalvereniging Papendrecht nog een heel aantal keren ‘de beste wensen’! En dat mocht ook, want in de derde week van januari komen de ondernemers bij elkaar voor de eerste ontmoeting in het nieuwe jaar.

Voorzitter Peter Deege keek terug op 2015, waarbij hij even stil wilde staan bij de aanslagen in Parijs en de stroom vluchtelingen. Net als een jaar ervoor – zette hij ook nu een aantal bedrijven in het zonnetje. Natuurlijk koos hij nu voor andere ondernemers. Corine Boekholt van Karwei mocht daarna een pitch verzorgen en ook Rik Mouissie van toekomstig genaamd uitzendbureau Rix (nu nog Flox Drechtsteden). Beide bedrijven zijn op de rand van Papendrecht West gevestigd en een toevoeging voor de OVP.

Vanuit gastheer vv Papendrecht verzorgde de heer Peter Michielse, vice voorzitter een presentatie over de bijna 100 jaar bestaande club met een link naar ondernemerschap. Aansluitend stond een Oosters buffet klaar en konden de ruim 60 aanwezigen nieuwtjes uitwisselen en verder kennis maken: kortom elkaar ontmoeten en netwerken. Het was een gezellig startschot van een nieuw OVP jaar!

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT