’t Half jaar feest smaakt naar meer…

30 juni 2016

Op 30 juni 2016 kon de man met de zaag komen om het jaar in tweeën te delen. Reden genoeg voor OVP om de leden en hun partners uit te nodigen voor het half jaar feest. Zomerfeest zou ook een goede benaming zijn maar dat past minder bij de weersbeleving….

Wietske Pietersma heette namens het bestuur alle aanwezigen welkom en dankte De Fruitheerlijkheid van Papendrecht dat we op deze prachtige locatie die festijn mogen vieren. Ze heette ook de vier bedrijven welkom die deze dag voor het eerst aanwezig zijn.

Een ieder mocht een zilte oester proeven en zich verfrissen met de fruitsappen, bieren of wijnen. Na de oester is het pulled porc op een zak broodje met groente en sauzen aan de beurt. Omdat het maar matig weer is vieren we dit feestje binnen, in plaats van in de boomgaard. Buiten is wel een kuil gegraven waarin vis en zeefruit ligt te garen.

Roy Hoornaar geeft op enthousiasmerende wijze een rondleiding door de brouwerij, de tuinen en bij de bijtjes. Mooi hoe de Fruitheerlijkheid met zo veel liefde en zorg aandacht geeft aan haar gewassen en oog heeft voor de natuur. Wat een mooie en lekkere plek in dit dorp!

De vis en salades zorgen voor smakelijke volgende gang. Onderwijl wordt gelachen en bijgepraat, genetwerkt en wordt gevraagd en ongevraagd advies gegeven. Bij de koffie komt een stukje pure chocolade mee. Zomerfeest, half jaar feest: gezellig en ontspannen en tja… het smaakt naar meer.

Op 14 september staat de activiteitendag op de agenda en voor nu is het genieten van de zomer…

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT