Oog voor het Ooglasercentrum Drechtsteden

23 maart 2016

Op 23 maart 2016 verzamelden de ondernemers van OVP zich bij Ooglasercentrum Drechtsteden (OLCD) voor de algemene ledenvergadering. Het voormalige ABN-kantoor is omgebouwd tot een hightech oogkliniek.

WAT presenteerde wat er in 2015 is gedaan en wilde graag van de leden weten hoe komende activiteiten op een goede manier kunnen worden ingevuld en dat leverde bruikbare input op. Ook het bestuur deelde de actualiteiten en kreeg input voor de toekomst.

Toen was het de beurt aan de ondernemer van het OLCD, Martin Struik. Hij vertelde over zijn fouten, althans al zijn leermomenten in de 40 jaar dat hij als ondernemer actief is. Hij benoemde zijn strijd met autoriteiten, de dominante voorzitters en bestuurders. Met lef, moed en vertrouwen heeft hij tegen stromen in zijn bedrijf uitgebouwd tot een complete en toegankelijke plek voor allerlei oogbehandelingen. Na de presentatie konden de OVP leden een kijkje nemen in de operatiekamers en behandelruimten.

Aansluitend stond een diner bij de overburen Olympus op het menu. Het Griekse restaurant had een uitgebreid maaltijd klaarstaan waar de ondernemers genoten van de Griekse hapjes en dat zorgde een smakelijke afsluiting van wederom een geslaagde OVP bijeenkomst.

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT