Op glad ijs!

11 september 2019

De activiteitendag 2019 van Ondernemersvereniging Papendrecht beloofde een dag van uitersten te worden… Met 30 man/vrouw gingen we op pad naar de Uithof in Den Haag.

Na de koffie begaven de ondernemers zich op glad ijs om kennis te maken met de Olympische teamsport Curling. Fred Linge (76), onze oud-voorzitter, ging nog soepel door de knieën om de steen netjes in de cirkel te laten glijden. Belangrijk bij curling is het om je evenwicht te houden… met spectaculaire buikschuifacties als gevolg. Binnen de OVP waren de mannen erg goed met de bezem: ze veegden niet alleen het ijs, ook de steen en…. ze gebruikten het zelfs als microfoon!

Wat duidelijk was dat samenwerken een must is en tegenwerken voordeel opleverde en dat het soms verdraaid lastig was, maar ook leuk om dat zo samen te doen: voor zowel de lenigen en sportieven als de strammen en geblesseerden. In de finale streden de broertjes Rietveld om de eer en team 1 ging er met de eer vandoor.

Vervolgens ging het gezelschap naar Monster. De weersgoden hadden na dagen van zon toch wat nattigheid en vooral wind voor ons in petto. Dus de vliegers gingen niet hoog maar wel hard. Er werden zelfs benen (meer dan alleen pootje) gebaad in zee. Anderen hadden het goed met een drankje in de hand in de gezellige strandtent Bondi. Dominique van het bedrijf Sissl pitchte kort over dit bureau in communicatie en events en Lia Veth gaf haar pitch over escape rooms op locatie. Tijdens het smakelijke buffet werd verder kennisgemaakt en kennis uitgewisseld. Na het buffet en het dessert speelden sommigen een potje Yahtzee en anderen Dark story’s en terwijl de zon door het wolkendek brak vertrok iedereen terug naar Papendrecht.

OVP op glad ijs….?  Tja, het curling was op glad ijs en we hadden ijs toe. Daarnaast was het gewoon ouderwets gezellig en goed vertoeven met elkaar. En verder een dag met uitersten, zoals afgesproken!

Redenen om lid te worden

  • Delen van kennis, ervaring en contacten met de andere leden.
  • Contacten leggen met ondernemingsverenigingen in de Drechtsteden tijdens de jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst.
  • Goede vertegenwoordiging bij de gemeente, Kamer van Koophandel en andere organisaties.
  • Gezelligheid tijdens en buiten de bijeenkomsten, een mooie vergroting van je netwerk.

Contact

Heb je een vraag, wil je graag kennismaken, lid worden of meer informatie? Vul dan het formulier in.

Met specifieke vragen kun je contact opnemen met:
Secretaris Cathy Hoekstra via secretaris@ovp-papendrecht.nl of relatiemanager Roy Hoornweg via roy@heerlijkheidpapendrecht.nl

JA, ik word lid of ik wil graag meer informatie/kennismaken

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT