Smaakvol Midzomerfeest met wijnproeverij
Woensdag 3 juli bij Wijngaard Bilderhof in Dordrecht

De dagen zijn weer langer en de zon komt eindelijk tevoorschijn en dat gaan we vieren! Voor het midzomerfeest op woensdag 3 juli hebben we de zon in ieder geval besteld.

Bilderhof Wijnen DordrechtBEW

De OVP heeft weer een unieke locatie kunnen vinden, die geleid wordt door een nieuwe en enthousiaste ondernemer. De uitbreiding van Wijngaard Bilderhof is deze zomer voor het eerst in gebruik en hopelijk kunnen we genieten van heerlijk weer met bijbehorende wijn van eigen bodem.

Tijdens een rondleiding gaan we samen de wijngaard in. Terwijl we door de lange rijen druivenplanten lopen, waan je je haast in Frankrijk, zeker op een lekker zomerse dag. We krijgen informatie over het telen van de druiven en nemen een kijkje in de wijnschuur. De rondleiding is natuurlijk niet compleet als je de smaak van de wijnen niet hebt ervaren. Daarom vervolgen we de rondleiding met een proeverij, waarin je de verschillende aroma’s en smaken gaat ontdekken. 

Aansluitend gaan we genieten van een uitgebreide barbecue (met ook vegetarische gerechten) om de smaakpapillen nog meer te verwennen. Kortom het wordt weer één groot feest en een leuk samen komen.

Een blik op het programma

16.30 uur     Inloop
17.00 uur     Rondleiding met wijnproeverij
18.30 uur     Barbecue

Neem nieuwe relaties mee naar deze unieke locatie om kennis te maken met de OVP 
Potentiële nieuwe leden mogen gratis deelnemen aan het Midzomerfeest. Geef hen op via het formulier voor de aanmelding (zie knop hieronder).

WAT
Smaakvol Midzomerfeest met Wijnproeverij
WAAR 
Smaak van Bilderhof, Zuidendijk 302, 3329 LD Dordrecht
WANNEER 
Woensdag 3 juli 2024
TIJD 
Vanaf 16.30 uur

Bij de Smaak van Bilderhof is in principe voldoende parkeergelegenheid, maar carpoolen is altijd een goed idee!


Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 26 juni 2024.
P.S. Als je je aanmeldt maar toch niet aanwezig kunt zijn meld je dan tijdig af (uiterlijk een week voor het event). Anders zijn wij helaas genoodzaakt een rekening te sturen van € 40,-.

Wijngaard bilderhof indebuurt dordrecht e1534405021224
Over ons smaak van bilderhof dordtsche wijnhandel.1280x0
Wijnproeverij

Save the date 11 september
De volgende activiteit van de OVP is een feestelijke  en sportieve activiteitendag bij TOP tennis & padel vanaf 16.00 uur. Zet hem alvast in je agenda!

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT