Uitnodiging jubileumweekend ovp

OVP 25 jaar!

Jubileumweekend 16 en 17 september

OVP is jarig en dat willen we graag met jou en je partner vieren! We maken er een groot feest van… en aan Zeeuwse zuinigheid doen we niet als we te gast zijn in de wondere wereld van zon, zee en strand… want Zeeland is vooral heerlijk genieten van de Zeeuwse gastvrijheid.

Grand Hotel Ter Duin

Zaterdag 16 september reizen we in groepsverband af naar de provincie met veel water aan zee en op zondag 17 september eindigt ons programma na een rondvaart en gaan we samen naar Papendrecht terug. Natuurlijk kan je ook op eigen gelegenheid reizen. Er staat ons een inspirerend en afwisselend programma te wachten, waar we nog lang over napraten!

Mocht je vrijdag op zaterdag ook in Zeeland willen slapen, dan kun je op eigen kosten bijboeken. Dit kost ongeveer Eur169,- per kamer per nacht voor twee personen inclusief ontbijt. Als je dat wil, kun je het zelf organiseren met het hotel.

Alvast een sneak preview op het programma

We vertrekken op 16 september rond 08.30 uur naar het Grand Hotel ter Duin in Burgh Haamstede en komen daar rond 10.00 uur aan. We genieten van een aangeklede koffie en gaan aan de slag. We spelen met gashendels en ballen  en gaan zo de uitdagingen aan. Tijdens de lunch krijgen we producten uit de provincie voorgeschoteld en genieten we van al het moois dat Zeeland ons biedt.

Voor het walking diner gaan we naar Le Poirier. In dit klasse restaurant verschijnen we in een feestelijk chique outfit: we zijn immers Zilver aan het vieren.

Zondag 17 september genieten we na een korte of langere nacht van het ontbijt. Dan staat er een verfrissende wandeling van ongeveer 45 minuten op het programma en aansluitend gaan we rond 11.00 uur aan boord van de MS Onrust om Zeeland vanaf het water te aanschouwen. Wie weet spotten we zeehonden en bruinvissen. Na deze rondvaart nemen we afscheid van het hotel en nemen de herinneringen mee. 

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT