Uitnodiging ONL voor Ondernemers – Webinar NLIB & ONL

17 februari 2021

ONL voor Ondernemers en Netherlands in Business (NLiB), nodigen je graag uit voor een kennissessie over zaken doen op de Zuid-Duitse markt.

Volop kansen

Voor ondernemers die de stap naar het buitenland willen maken is de Duitse markt een aantrekkelijke eerste stap. Het is dichtbij en er liggen veel mogelijkheden op zakelijk gebied. Veel ondernemers kijken echter niet verder dan de grensregio’s Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen. Dat terwijl er in Zuid-Duitsland nog veel onbenutte kansen liggen voor ondernemers met een internationale ambitie. Het zuiden van Duitsland is de meest welvarende regio van het land en is sterk in sectoren als de automotive, machinebouw, de gezondheidssector, ICT en FinTech.

Op reis

Maik Mandemakers, International Business Manager bij NLiB, neemt je mee op een digitale reis naar Zuid-Duitsland en biedt een aantal praktische aanknopingspunten voor het zakendoen in deze regio. Roel Westra, community manager bij de NL Business Hub in München, gaat met op interactieve wijze met ondernemers in gesprek. Ook spreken we met: CloudCuddle, een vrij nieuw bedrijf (2016) uit Delft, onder leiding van een jonge ondernemer (Lotte Leufkens) dat aanpassingen voor bedden heeft ontwikkeld, speciaal voor kinderen met een beperking.

Heb je de ambitie om actief te worden in Duitsland of doe je al zaken in Zuid-Duitsland, meld je dan aan voor ons informatief en interactief webinar.

Wanneer: Woensdag 17 februari 2021, 16:00 – 17:00

Hans Biesheuvel, voorzitter van ONL, deelt ook zijn eigen ervaringen met het ondernemen over de grens en verzorgt de afsluiting van het webinar.

Meld je hier aan!

Graag tot 17 februari!

Hartelijke groet,
ONL voor Ondernemers en NLIB

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT