papendrecht Viert ondernemerschap en zet winnaars in het zonnetje

Business & Bites met uitreiking Ondernemers Award Papendrecht 14 november

Sophia en Loes 2023 11 14 om 22.36.50

Op dinsdagavond 14 november 2023 vond in het Leonardo Hotel voor het eerst sinds jaren Business & Bites plaats. Gemeente Papendrecht trakteerde Papendrechtse ondernemers op een mooie netwerkavond onder het genot van een hapje en een drankje; in de week van de Dag van de Ondernemer.

De gemeente is trots op het ondernemerschap en hoe grote en kleinere entrepreneurs het verschil maken: lokaal, nationaal en zelfs internationaal. Het voltallige college van B&W was aanwezig om alle gasten te verwelkomen.

Onder de gasten waren ook de winnaars van de eerste twee Seizoen Awards: Barend Romijn - Jasper 't Jong - en Van Wijngaarden Elektrotechniek - Erwin van Wijngaarden. Evert ten Napel was de host die op een ontspannen manier de leiding nam en zorgde voor een vlot en inspirerend intermezzo.

Afgelopen periode zijn massaal nominaties uitgeloofd aan lokale ondernemers. Voor de categorieën Lokale Impact, Duurzaamheid en Sociaal Maatschappelijke Impact heeft de juryweloverwogen keuzes gemaakt.

De publieksprijs Winkel/Horeca Beleving was natuurlijk aan de inwoners van Papendrecht. Uiteindelijk kon er een week lang op vijf genomineerde bedrijven worden gestemd. Dit waren Chanvi Nailbar, De Ertepeller, Fantasy Giftshop, LOES en de Willaerts group. Ruim 2.100 unieke stemmen kwamen bij de jury terecht. De nummers één en twee zaten erg dicht bij elkaar, maar LOES bleek net een paar stemmen meer binnen te slepen. LOES is dan ook de winnaar van de Jaar Award categorie Winkel/Horeca Beleving, de publieksprijs.

In de categorie Duurzaamheid gaat de lof naar de lokale aannemer Gebr. de Koning. De meeste Sociaal Maatschappelijke Impact maakt Pannenkoekenhuis Fritella, en L&B Groep zorgt lokaalvoor de meeste impact.

De jury feliciteert de winnaars van harte met het winnen van de Jaarprijs 2023 van de Ondernemers Award Papendrecht. De winnaars kregen een Award in de vorm van een Papendrechtse Aaichie, een oorkonde, een juryrapport en daarnaast een bos bloemen namens de gemeente.

Wil jij ook een bedrijf nomineren? Je kunt de jury blijven inspireren door op de website www.oap.nu bij 'contact’ jouw favoriete bedrijf aan te dragen. Dat neemt de jury graag mee in overweging voor de volgende Seizoen Awards en de Jaar Awards van 2024.

Op 14 december 2023 wordt de Herfst Award uitgereikt.

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT