Richard van Hoek Fotografie

De aanschaf van een spiegelreflexcamera markeerde het begin van een grote verandering in het leven van Richard van Hoek. Al experimenterend met dit kostbare bezit werd hij volledig door het fotografievirus gegrepen. In zijn eigen woorden: "Het is een passie waarmee ik opsta en mee naar bed ga, de camera is een niet meer weg te denken onderdeel van mijn leven geworden."

Na het behalen van zijn diploma aan de Fotovakschool in 1990, is hij zich professioneel bezig gaan houden met fotografie. Zijn werk is ondermeer terug te vinden in presentatiegidsen, websites, jaarverslagen, maandbladen, vakbladen, dagbladen, huis-aan-huisbladen, gemeentegidsen, reclamecampagnes, vakbeurzen, en uiteraard in albums of aan de muur.

Als fotograaf is hij er enorm op gebrand om het onderste uit de kan te halen. De lat legt hij hoog waar het om perfectie gaat. Nog beter, nog mooier en op tijd wordt vaak niet gelet. De foto wordt kunst als het afwijkt van het gangbare.

Voor Richard van Hoek is de vreugde van fotografie het zien van prachtige beelden, beelden die hij gemist zou hebben als hij geen fotograaf zou zijn.

Richard van Hoek Fotografie

Richard van Hoek

Staartmolen 6    
3352 BA Papendrecht

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT