channelyzer
Leden bovenste balk AddContract1

Interim Inkoop, Procurement & Contract Management
Al bijna 25 jaar ben ik allround commercieel ervaren als productmanager, inkoper, marketeer, sales en business manager in de IT & CE-sector en sinds begin 2017 actief als zelfstandig ondernemer vanuit Papendrecht met eenmanszaak Channelyzer. Tijdens mijn eerste periode als ondernemer heb ik uiteenlopende opdrachten vervuld als business development manager en vertaler (Engels-Nederlands). Dit deed ik voor diverse internationale startup-bedrijven in de IT security, online privacy sfeer en transportsector. De afgelopen jaren als Business Partner AddContract heb ik een aantal middelgrote ondernemingen goed kunnen helpen met contract management implementatie en daaruit voortvloeiende structurele kostenbesparingen.

Momenteel ben ik als zelfstandig interim inkoop en procurement manager in te huren via InkoopID https://inkoopid.com/en. Na een aantal succesvolle opdrachten bij de volgende bedrijven heb ik inmiddels een aardig trackrecord opgebouwd: Synthos Group - Blauwtrust Groep - De Hypotheker - Quion - De Oliebron - Kroon-Oil - CCT Moerdijk.

Meer weten en ook eens sparren over optimalisatie van inkoopprocessen en structuren van bedrijfskosten? Neem gerust contact met mij op.

Profielfoto 2023

Channelyzer

Ronald Woudstra

Papendrecht

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT