Bakker Bart    

Bakker Bart: een eigentijdse formule
Bakker Bart is een franchiseformule met ca. 155 winkels op toplocaties. De formule wordt geleid en ondersteund door Bart's Retail B.V., de franchiseorganisatie.

De laatste jaren heeft maaltijd bezorging een vlucht genomen in Nederland onder andere met de opkomst van Thuisbezorgd.nl en andere bestelplatformen. Bakker Bart is hierop ingesprongen en mag zich tegenwoordig de grootste lunchbezorger van Nederland noemen. 

Met een geheel vernieuwde (mobiele)webshop waarin je je belegde broodjes, zoete & hartige lekkernijen, de lekkerste traktaties, groepslunches en natuurlijk je brood kunt bestellen, speelt Bakker Bart in op de groeiende bezorgbehoefte. Daarnaast is Bakker Bart actief op vrijwel alle grote bestelplatformen (Thuisbezorgd, Deliveroo, Uber eats) voor het thuis óf op kantoor bezorgen van de lekkerste lunchproducten én traktaties.

Met deze omnichannel strategie heeft Bakker Bart zichzelf wederom opnieuw uitgevonden voor de volgende generatie Nederlandse consumenten.

Inmiddels bezorgen bijna alle Bakker Bart vestigingen, wat ons al tot de grootste lunchbezorger van Nederland maakt. Dat zijn we en dat willen we ook biljven de komende jaren!

Bakker Bart    

Madelon  Jansen    

Veerpromenade 106    
3353 HG Papendrecht    

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT