Uitnodiging ALV 2021

OVP in een nieuw jasje

UITNODIGING
17 maart online ledenvergadering 

Het is zo ver… Je had misschien al ontdekt dat het logo van OVP een dikke facelift heeft ondergaan en nu is het logo aan een gloednieuwe website geplakt. Een website met de prachtige historie van de vereniging en die op een aantrekkelijke manier andere bedrijven enthousiast maakt aan te sluiten. Alle leden staan in het overzicht genoemd en je kunt je makkelijk aanmelden voor activiteiten die op stapel staan.

Qua evenementen was 2020 een mager jaar. Allerlei zaken die bedacht en al georganiseerd waren belandden in de ijskast. De knuffelactie in de zomer en de drive through waren dan ook de enige maar wel bijzondere hoogtepunten.

UITNODIGING
17 maart online ledenvergadering 

Aanvang 17.00 uur tot circa 18.30 uur

AGENDA

  • Stukken algemene ledenvergadering
  • Introductie nieuwe website
  • Ideeën activiteiten 

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de borrelbox. Wil nog deelnemen aan de ALV stuur dan een mail naar secretaris@ovp-papendrecht.nl

Nog even over de website

Op de site staan alle leden benoemd. We kunnen ons voorstellen dat je liever een andere beschrijving wil toevoegen of dat je een leuke foto van jezelf wil plaatsen. Graag, doen, dat kan! Stuur je input naar secretaris@ovp-papendrecht.nl en dan verwerken we je feedback.

Nog meer over evenementen

Heb jij een leuk onderwerp waar je andere ondernemers graag over informeert? Heb je een vraag waar je graag verdieping op wil die voor een deel of alle ondernemers interessant is? We kunnen en willen dat graag faciliteren.

© OVP Papendrecht 2021

Delen

ONDERNEMERSVERENIGING

PAPENDRECHT